Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 22:17 Od 2lat fan Rovera,od 2m-cy jego posiadacz,od 2godz na forum
Śledze od dawna serwis ROVERKI.PL, pomógł mi w podjęciu końcowej decyzji zakupu mojego 620 SDi i bardzo się cieszę - iz dzisiaj ( nareszcie ) oficjalnie mogę powitać wszystkich fanów tej marki.
Zadam pewnie wiele pytań, w wielu wątkach pewnie zabiorę głos , ale również mam nadzieję , iż moja zdobyta tu i w realnym użytkowaniu Roverka wiedza - pomoże mi samemu jak i wielu innym uzytkownikom poznać wszelkie tajniki tej " prestizowej angielszczyzny "
Jesli chodzi o mnie, sprowadziłem swoją maszynkę zza miedzy (D) 2 miesiące temu - luty 2007, 1996 r , 2.0 SDi z full elektryka łącznie z szyberdachem, co w zestawieniu z klima wydaje sie w sumie dziwne, ale i fajne
Oczywiście skóra, SRS + 2x ABS zamknięte w granatowej budzie + wszystko to co, każdy inny z serii 600 posiada w sobie w standardzie
Auto jest niesamowite i choć kilku drobnych mankamentów - przerasta swym pieknem i wielkoscia cene - która za nie zaplacilem . Do tego stopnia , ze juz sie ogladam za przejezdzajaca 75'tką ..... Ale póki co , pragnę nacieszyc sie tym co już mam ....
Oby (odpukać) , wszystko dosłownie - toczyło się tak jak nalezy
pozdrawiam wszystkich nowych i starych użytkowników
See Ya later
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 22:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam.
Gratulujemy nabytku. Opole tez przyjemne miasto. Ja mam rodzinę w Krapkowicach więc nie daleko i planuję odwiedziny u nich gdzieś za miesiąc, więc kto wie.. może się miniemy gdzieś na drodze...
Pozdrawiam
_________________ S(z)koda Roverka...
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 18:50
Witam kolegę z R serii 600 - Bracie - niech nam drogi zawsze proste będą !
Witam.
Gratulujemy nabytku. Opole tez przyjemne miasto. Ja mam rodzinę w Krapkowicach więc nie daleko i planuję odwiedziny u nich gdzieś za miesiąc, więc kto wie.. może się miniemy gdzieś na drodze...
Pozdrawiam
Oj... właściwie , to prawdopodobienstwo miniecia , jest wieksze niz ci sie wydaje
Zaokraglajac , napisalem ze jestem z Opola , aby inni forumowicze wiedzieli z jakim regionem kraju mnie kojarzyc , ale jesli chodzi o scislosc - to mieszkam wlasciwie w Krapkowicach
Pisze wlasciwie , bo polowe czasu spedzam rowniez w miescie wojewodzkim .... u mojej piekniejszej polowy
Takze VINIU , rozgladaj sie dobrze w moim miescie Szukaj granatowej 620'tki
Świat jest jednak mały Jeśli tylko będę znał dokładną datę na pewno dam znać.. może się ustawimy choćby do zdjęcia do rodzinnego "roverowego" albumu
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum