Mam strasznie zniszczone alusy widoczne na fotce w MG. W srebrnym 75 były malowane na srebrny i taki sam odcień srebrnego lakieru kupiłem już do ZT, ale mam dylemat... Auto i tak coś rzuca się w oczy, co mnie cieszy, ale zastanawiam się czy felgi też jakieś oczojebne dać czy jednak srebrne?
Myślałem o złotych jak w imprezie i widziałem też taki sam kolor ZT tyle ze przedliftowego na białych szprychowanych 18, wygląda zacnie. Czy zostawić srebrne? Jak myślicie? Może jakieś inne propozycje?
I na jaki kolor zaciski hamulcowe? ja myślałem o kolorach Niebieski młotkowy lub złoty młotkowy? Jakieś inne propozycje?
Może ktoś by miał ochotę i zrobił wizualizację jak by wyglądało moje ZT na felgach innego koloru?
A to pacjent:
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 25, 2014 19:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Sro Lis 26, 2014 12:25
rafalmis1, dokładniej 130KW = 176,8KM
A nic nie mów, same problemy miałem, bo w dowodzie zagranicznym miał adnotację o mocy 130KW w dodatku Model "MG ZT+". Ani w celnym, skarbowym, ubezpieczalni i na przeglądzie nie było auta w katalogach. Musiałem załatwić pierw hamownię i opinię rzeczoznawcy. Ale jakoś poszło. No i oczywiście mam w dowodzie MG ZT+ i 130KM już wbite. Na hamowni mówili że turbina i chip, ale ja się w to nie zagłębiałem jakoś specjalnie. Ogólnie dobrze wypsażona wersja jak na ZT i to poliftowe, grzane pół skóry itp, TC, sesnsor deszczu i inne bajery. Zazwyczaj poliftowe ZT są strasznie biedne. Dołożę czujniki parkowania w tygodniu i będzie miodzio Musze temat założyc autorski o tym autku, ale nie mam czasu nigdy.
też proponuję Ci zostać przy srebrnych felgach- chyba najzacniej będą wyglądać! kolor zacisku to już kwestia gustu - ja bym dał albo czarny albo w kolor samochodu! sam mam dylemat czy na wiosne malować swoje zaciski czy nie nie mogę znaleźć odpowiedniego koloru do zacisków , żeby dobrze to wyglądało z kolorem auta ! sporo tych kucyków posiadasz - pozazdrościć !
A ja wam powiem, że złoty akurat by do tego pasował. Głęboki niebieski świetnie łączy się z tym kolorem i auto będzie z zewnątrz zgrabniejsze. Cieplejsza kolorystyka powinna zadziałać na plus (złote felgi + czerwone zaciski).
Pomógł: 86 razy Dołączył: 09 Maj 2013 Posty: 1730 Skąd: Ciechanów
Wysłany: Sro Lis 26, 2014 18:06
No dam chyba w kolor auta zaciski, albo niebieski młotkowy. Felgi zostają srebrne
U Ciebie zaciski też chyba w kolor auta
Na mieście do wyprzedzania fajna sprawa, ale na trasie pokazuje niezły pazur jak na 1.8T. Choć WAGowskie 1.8T mozna o wiele lepiej wykręcić, u mnie w mieście jest Leon 1.8T wykręcony do 285KM Można go znaleźć na OLX lub allegrogo, bo wiem że wystawił go teraz, taki czerowny
[ Dodano: Sro Lis 26, 2014 18:06 ] MD, no też własnie myślałem bardzo o złotym, ale nie widziałem jak to wygląda w realu. Sam nie zrobie sobie wizualizacji, nie znam sie na tym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum