Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 13:20 [R200SDi] rozrząd po zakupie
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam
Z innej beczki, juz kupilem
Zakupilem roverka 200 sdi i jak ksiazka przykazala chcialbym wydac jeszcze troche kasy na zrobienie podstawowych rzeczy:) tj rozrzadu
Czy szanowni koledzy moga polecic mi jakis warsztat w Warszawie ktory moglby sie zajac moim autem? Oczywiscie wazne jest aby goscie znali sie na rzeczy i nie byli zbyt drodzy:)
Kogo moglibyscie polecic.
Jaki jest mniej wiecej szacunkowy koszt napinacza, paskow, uszczelaniczy, rolek i pompy wodnej oraz robocizny.
Dzieki z gory za sugestie
brt: poprawiłem temat
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Wto Lis 23, 2010 09:32, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 10, 2007 13:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja proponuję zajać się w pierwszej kolejności poczytaniem Forum Na usterkach jest swieży post dot. rozrządu w SDi i polecam używanie funkcji "szukaj" A można baaardzo dużo znaleźć A co do warsztatu to na www.roverki.pl jest lista warsztatów z opiniami Klubowiczów.
Ja proponuję zajać się w pierwszej kolejności poczytaniem Forum Na usterkach jest swieży post dot. rozrządu w SDi i polecam używanie funkcji "szukaj" A można baaardzo dużo znaleźć A co do warsztatu to na www.roverki.pl jest lista warsztatów z opiniami Klubowiczów.
Juz sie zaznajomilem z tymi funkcjami
Czesci potrzebne do remontu zamowione, teraz pozostalo mi znalezc jeszcze tylko przyzwoity warsztat
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum