Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Wiem ze ten temat juz był ale mam roverka z silnikiem Hondy Civik 1600 16v ma 10 lat i przebieg 65 tys po ilu km przy takim silniku wymienia sie rozrzad ? i czy to robic w ASO Hondy czy Rover czy tez inny warsztat
AndrewS: edycja tematu, zapoznaj sie z zasadami zakladania nowych tematow na forum
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Gru 23, 2010 23:52, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 12, 2007 18:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na wszelki wypadek bym wymienił pasek napinacz pompę wody i uszczelniacze wałków rozrządu
(i pewnie jak kupisz do hondy to będziesz musiał wymienić na Roverowe, możesz mi wierzyć)
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
co do przebiegu to na bank jestem pewien do silnika tez bo miałem go juz na warsztacie i jest to potwierdzone i wracam do pytania czy juz jest pora zeby wymienic rozrzad czy mam jeszcze czas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum