Wysłany: Sro Sty 09, 2008 21:25 Kraków - R 416Si, 97 nightfire red wita się oficjalnie
Witam,
moje poprzednie posty dotyczyły rozważań przed zakuperm Roverka.
Od kilku dni jestem jego szczęśliwą (?) posiadaczką dlatego chciałam oficjalnie przywitać się na Forum
Kolor wpisany w papiery auta to nightfire red - perła Przejechałam nim na razie ok. 300 km, a 19 stycznia jestem umówiona na Krzyżtoporskiej na oględziny i diagnozę, co ew. trzeba od razu robić.
Na razie, na dobry początek padł klakson
No i myślę intensywnie nad LPG, ale pan Midowicz w rozmowie tel. orzekł, że od razu mi pójdzie uszczelka pod głowicą.
No i bądź tu człowieku mądry. Piter34, Ty ponoć masz LPG - ile km już na nim zrobiłeś?? Bo ja teraz mam naprawdę porządne myślenice
p.s. jak go umyję to pstryknę parę fotek i zamieszczę na Forum.
Ostatnio zmieniony przez herbal Sro Sty 09, 2008 21:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 09, 2008 21:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No i myślę intensywnie nad LPG, ale pan Midowicz w rozmowie tel. orzekł, że od razu mi pójdzie uszczelka pod głowicą.
Nie słuchaj
Ze mnie się też śmiał, że sobie kuchenkę gazową założyłem.
W poprzednim R200 uszczelka padła przy 70kkm, po 74kkm założyłem LPG (IV gen.) i przez 30kkm (do momentu sprzedaży) nic się nie działo. Nowego właściciela dopadł HGF przy ok. 130kkm.
Z tym nie ma reguły. Jak Ci źle gaz wyregulują to uszczelka na pewno szybciej padnie.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
herbal [Usunięty]
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 17:51
piter34 napisał/a:
Nie słuchaj
Hmm, w takim razie jak mechanik srawdzi autko, to przejadę się na Bora Komorowskiego do tego Rodżer Auto Centrum - skoro je piter34 poleca Ty też tam zakładałeś LPG? A tak przy okazjii, jaki jest koszt wymiany tej uszczelki?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
herbal [Usunięty]
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 14:56
Dzięki piter. Mam jeszcze namiar na Gersona czy jakoś tak - Kozłówek, zjazd z Wielickiej. Szwagier zakładał tam gaz do meganki, a ostatnio do nowej fabii, i w sumie chwalił. Mam jeszcze namiar na gościa z Sosnowca, ale to trochę daleko chyba, potem regulacje itp. trzeba tam zasuwać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum