Jak już napisałem w innym wątku, skradziono mi dekielki z moich alufelg Zabrałem się za szukanie nowych i znalazłem dwa rodzaje:
- rozmiar 54 mm
- rozmiar 60 mm
Poszedłem z linijką do auta mierzyć dziurę w feldze i ... zewnętrza średnica jest nieco większa niż 60 mm a wewnętrzna coś ok 55 mm ? teraz nie wiem które wziąść ..
Felgi mam 7 ramienne 6.0 x 15 (nr EPC RRC10331MNH) - przynajmniej te najbardziej pasują na obrazku do moich Dziwne bo z EPC wynika że podchodziły one tylko do R200 i R400 ..
A możesz mi powiedzieć jakie kapselki tam przychadzą .. znalazłem dwa rodzaje na 54 mm i na 60 mm ... tylko nie wiem która średnica jest mierzona .. wewnętrzna czy zewnętrzna ?
[ Dodano: Sro Kwi 25, 2007 9:26 pm ]
Szybkie pytanko .. a jaką średnicę mają kapselki w R200 i R400 ? (mierząc linijką zewnętrzną średnicę)
W 200 i 400 alusy o roztawie 4x100 maja kapsle 54mm bo przed chwila poszłem sprawdzić , pozatym załatwiałem kumplowi do hondy accord kapsle na 15" felgi (felgi od rovera 600) i są tam 60mm napewno, nie wiem czy przy wszystkich typach, ale z tego co piszesz o wymiarach to napewno w twoich są 60mm.
Jesli chcesz zapytac co zrobiłem z kapslami Rovera od tych alusów kumpla to niestety nie mam bo zostały sprzedane .
P.s Świnia ten co ci ukradł, nawet nie wie jaki grzech popełnił, markowe kasple Rovera, niech sam Bóg ma go w swojej opiece a ręka jego niech gnije
W 200 i 400 alusy o roztawie 4x100 maja kapsle 54mm bo przed chwila poszłem sprawdzić , pozatym załatwiałem kumplowi do hondy accord kapsle na 15" felgi (felgi od rovera 600) i są tam 60mm napewno, nie wiem czy przy wszystkich typach, ale z tego co piszesz o wymiarach to napewno w twoich są 60mm.
Jesli chcesz zapytac co zrobiłem z kapslami Rovera od tych alusów kumpla to niestety nie mam bo zostały sprzedane .
P.s Świnia ten co ci ukradł, nawet nie wie jaki grzech popełnił, markowe kasple Rovera, niech sam Bóg ma go w swojej opiece a ręka jego niech gnije
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum