Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 17:36 [R416] Nie działa mi klakson...
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam wszystkich. Mam problem z klaksonem. Bezpieczniki ok, klaksony ok a nie działa. Rozbierałem dziś kierownice ale niestety mam poduszki powietrzne wiec boje się ją odłączyć by coś się nie popierniczyło. Odkręciłem poduche ale jej nie odłączyłem bo tak jak już wspomniałem nie chce nic spierniczyć lub co gorsze by nie wyszczeliła. Z tego też powodu nie mogłem sprawdzić czy przypadkiem przejście nie kończy się na kierownicy... dzieki za odpowiedzi
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 25, 2010 21:49, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 17:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Obawaiam się, że masz to co ja, tzn. 'poszła' tzw. taśma, czyli połączenie między kierownicą a resztą auta. Poszukaj w EPC jaki model taśmy potrzebujesz i poszukaj używanej. Przy wymianie pamiętaj o odłączeniu aku przynajmniej 15 min. przed operacją.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum