moje skromne zdanie "Nie sugeruj się opiniami innych"
Załóż tak jak sam uważasz
Ze swojej strony powiem tylko tyle...gdyby były takie do R200, to już były by moje
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Moim skromnym zdaniem to ... nie kupuj tych lamp lepiej w jakies ładne alusy zainwestuj co do lamp to ja bym je bardziej widział w 25 Streetwise a w 400 popsuły by cała linie tylną tego autka ...
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 200 Skąd: Bojanowo, Leszno
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 17:45
I słusznie, te lampy nawet nie leżały koło Lexusa. Są obrzydliwe, poza tym powinny mieć jeszcze przezroczystą plastikową osłonę, ale pewnie w czasie wypadku w obu lampach ta osłona popękała i koleś sprzedaje te kastraty udając, że tak je kupił. Nic niezwykłego na allegro.
Widziałem raz ładne lampy lexusowe do roverów w brytyjskim sklepie inetowym za 150 brytyjczyków/sztuka. Cena dość wysoka, 300 za pare ale lampy klasa nie to co ten szajs na allegro.
faktycznie jakościowo są na bardzo dobrym poziomie (kolega kiedyś zakupił sobie od nich do swojego vw vento), ale na jeszcze lepszym poziomie są ceny tych lamp
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
faktycznie jakościowo są na bardzo dobrym poziomie (kolega kiedyś zakupił sobie od nich do swojego vw vento), ale na jeszcze lepszym poziomie są ceny tych lamp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum