Wysłany: Pią Gru 26, 2008 23:46 [film] a mg I b (n MG)
Witam wszystkich nie wiedziałem gdzie umieścić ten topic i po naradzeniu się u xROnx wkleiłem go tutaj
Mianowicie
Wszedłem w posiadanie 10 odcinków powyższego filmu i postanowiłem się nim podzielić
Jest to program o renowacji MG B a także trochę historii związane z tą marką.
Ten program był emitowany na DISCOVERY niestety po angielsku
narazie na serwerze jeden odcinek jednak będę uzupełniał w miarę możliwości.
mozemy je przerobic na flv i powrzucac tu na forum. beda malo wazyc, jakosc nie bedzie powalac, ale kazdy moze to obejrzec w podobnych rozmiarach jak na youtubie.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
530 Sorry, the maximum number of hosts (1) for this user are already connected
przydałoby się zmienić tą wartość...zapowiada się ciekawie
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 16:14
azer napisał/a:
Cytat:
530 Sorry, the maximum number of hosts (1) for this user are already connected
przydałoby się zmienić tą wartość...zapowiada się ciekawie
zaraz to zmieniam
I dupa nie mogę z zwierzyć liczby hostów darmowy hosting więc nie ma czego się spodziewać ... muszę coś innego wymyślać, Rapid odpada bo nie mam konta premium...
jakieś pomysły ?
dokladnie, sciagam zrodla jakims tandetnym programikiem linuxowym
Jak sie nie uda wezme od kruchego plyte i zrobie flv. Widze jednak, ze ten film trwa wieki, wiec warto go chyba podzielic na 3 cz. i ukryc, bo nie moze byc dostepny dla ogolu coby nie dostac kary
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
super
Ale chyba dociagne swoje z torrenta i wrzuce na serwer bezposrednio do forum, bo te sharerapidowe to sa jakies dziwne Mam czekac 200 sek. zeby obejrzec film, ktory sie tnie ? Zgroza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum