Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 20:37 [R416] Wymiana rozrządu w Szczecinie lub Koszalinie
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam.
Muszę niestety wydać troszkę kasy na kpl rozrządu,uszczelki, wymianę oleju
itd.
Czy jest ktoś z rejonu Szczecina, lub ewentualnie Koszalina, kto już to robił
Jeśli tak to za ile i u kogo? Chcę by po wymianie jeździł jak nowy
Mam R400, 1,6 l. benzynka, rocznik 1998, 112 tys km na liczniku i płyn chłodzący dostaje nóg -
więc go dolewam.
Pozdrawiam.
ROVERO: Przeczytaj regulamin i zasady kącika, potem się do nich dostosuj, poprawiając temat!!
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 25, 2010 22:00, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 26, 2007 20:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 77 Skąd: Pleszew
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 22:40 Re: [R416, 98r]. Wymiana rozrządu w Szczecinie lub Koszalini
DonArkadio napisał/a:
Witam.
Muszę niestety wydać troszkę kasy na kpl rozrządu,uszczelki, wymianę oleju
itd.
Czy jest ktoś z rejonu Szczecina, lub ewentualnie Koszalina, kto już to robił
Jeśli tak to za ile i u kogo? Chcę by po wymianie jeździł jak nowy
Mam R400, 1,6 l. benzynka, rocznik 1998, 112 tys km na liczniku i płyn chłodzący dostaje nóg -
więc go dolewam.
Pozdrawiam.
Rozrząd oczywiście należy zrobić jeżeli nie wiesz kiedy był robiony ale moim zdaniem to wymiana rozrządu nic nie pomoże jeżeli ucieka ci płyn, chyba że pompa wody cieknie. Jeżeli sprawdziłeś czy nie ma gdzieś wycieku, typu łączenie węży,chłodnica, wyciek z pod pokrywy rozrządu ( pompa wody ) itp. to raczej uszczelka pod głowicą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum