Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 23:00 [R620] Gdzie jest złącze do sterowania anteną?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Czy łącze do sterowania anteną mieści sie w standardowej kostce do podłączenia radia, czy może to osobne łącze?
Poza tym jaki standardowy kolor powinny mieć kable od anteny (niestety mam parę luźnych kabli bez końcówek, a żadna końcówka wolna nie ma zakończenia antenowego) ?
Więc skąd mam wiedzieć który kabel to antena
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 01:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 23:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pią Kwi 27, 2007 23:06
b_mol napisał/a:
Czy łącze do sterowania anteną mieści sie w standardowej kostce do podłączenia radia, czy może to osobne łącze?
jest to jeden z przewodów w kostce ISO
b_mol napisał/a:
Poza tym jaki standardowy kolor powinny mieć kable od anteny (niestety mam parę luźnych kabli bez końcówek, a żadna końcówka wolna nie ma zakończenia antenowego) ?
Więc skąd mam wiedzieć który kabel to antena
przewód antenowy jest zupełnie inny od pozostałych. Jeśli wszystkie kable różnię się jedynie kolorami (grubość jest taka sama), to nie ma wśród nich kabla antenowego.
Przewód antenowy jest chyba koloru czarnego i jest gubszy i sztywniejszy od pozostałych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum