Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 02:15 [R414] Problem z benzyną
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam,
mam pewien problem, konkretnie gdy jadę z otwartymi szybami to cały czas czuć benzynę w środku, wlatuje z zewnątrz. Nie widzę żadnych wycieków. Dokucza to szczególnie teraz gdy jest ciepło. Szukałem na forum ale nie znalazłem podobnego problemu. W czym może być przyczyna?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 24, 2010 00:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 02:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mialem podobny problem w omedze. Na zgaszonym silniku nic nie bylo widac, ale po odpaleniu i poruszaniu przewodami paliwowymi okazalo sie, ze jeden przewod paliwowy okazal sie skruszaly i dziurawy, a bezyna lala sie po rosruszniku
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Sprawdzałem sam i nic nie zauważyłem, byłem też u mechanika, oglądał i też nic nie poradził. Chyba wybiorę się do innego, bo coś musi być nie tak Z góry dzięki za posty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum