Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 11:57 [R416 si 96 r.] - dodatkowe światło stop
Witam.
Zastanawiam się nad podłaczeniem trzeciego światła stop na tylnej szybie, np. diodowego z Allegro. Czy ktoś podłączał może u siebie? Jak to zrobić, którędy i gdzie poprowadzić przewód?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 11:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zobacz pod tapicerką tylniej klapy bo ja mam wyprowadzone przewody do stopu i zakończone oryginalną kostką roverka. W takim przypadku to nie jest żaden problem, a mam identyczną wersjęjak ty . Pozdrwiam
Zobacz pod tapicerką tylniej klapy bo ja mam wyprowadzone przewody do stopu i zakończone oryginalną kostką roverka. W takim przypadku to nie jest żaden problem, a mam identyczną wersjęjak ty . Pozdrwiam
Witam i dziękuję za podpowiedź. Jutro spróbuję poszperać w aucie, może u mnie też taka kostka jest. Gdybyś tak jeszcze mógł popowiedzieć, w którym mniej więcej miejscu mam szukać, to byłbym bardzo wdzięczny
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
W okolicach tablicy rejestracyjnej. Tylko ze zdjęciem plastikowej tapicerki na klapie też troche zabawy jest. Uważaj na górną część pod szybą bo jest na zatrzaskach i nie trudno je połamać. POWODZENIA.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum