Ja się piszę. Tym bardziej, że niedawno byłem w Łodzi u tego kolesia co wgrał inna mapę wtrysku i z ciekawości zobaczę ile to faktycznie teraz ma koni (bo przyrost mocy czuc). Nawet jak się tyle osób nie zbierze to i tak pojade:) Więc kto jeszcze?
chlopaki poczekajcie na dni nauki na UZ i moze uda wam sie wkrecic za darmo ja ostatnio 2 swoje auta schamowalem tylko wydrukow nie daja mozesz odczytac pomiar
hehe. no mi tez teraz ta odpada.... chociaz chyba bardziej odpada nastepna... ale to wszystko zalezy o ktorej godzinie bo rezerwuje sobie czas w sobote na wyjazd do gorzowa...
Pomógł: 27 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 638 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 08:45
Dzięki Skiba za zwrócenie uwagi na wątek - wczoraj pisałem ale nie zdążyłem zapisac posta, bo znów wywaliło forum.
Ad rem
Bardzo chętnie pisze się na hamownię - jednak mam jedną wątpliwość. Z racji że jestem przekonany iż mam przestawiony kąt wtrysku i wybieram się w przeciągu miesiąca do Poznania do Przemo285 - zastanawiam się czy jest sens żebym mierzył sie na hamowni przed ustawieniem własciwego kąta. Czy dane uzyskane z pomiaru będą wiarygodne
Tak czy siak - temat hamowni jest interesujący.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 22:32
Ja ogolnie sie pisze, ale jakos blizej konca miesiaca, bo mam w tym troche wydatkow do zrobienia, w tym sporo wywatkow na auto. Takim jakim jest teraz to wstyd sie pojawic na hamowni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum