Prawie robi duza roznice, ale w przypadku tej wycieczki nie
Gdyby to jednak byl Landek, to przez ten mostek na pewno by nie przejechal
A tak prowadzeni przez GPS'a stajemy przed mostkiem (szerokosc na lusterka), w chwili zwatpienia omija nas Fiat Panda i pelnym ogniem leci przez mostek... no nie moglismy byc gorsi
Moze dzisiaj zloze krotki filmik i tez go wrzuce.
Zdjecia sa male i nie oddaja tego klimatu niestety... tam trzeba byc
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Fajne zdjęcia i wycieczka masz rację MaRkU, że trzeba będzi sie tam wybrać Była propozycja Zlotu ogólnopolskiego w tamtych rejonach, moze dałoby się jesienią coś skręcić Jesli ktoś z okolicznych Roverkowiczów by pomógł
Super sprawa. Bieszczady rządzą
Potrzeba byloby wiecej osob, ale mozna by nagrac fajne filmy i zrobic lepsze ujecia na wiecej samochodow. Tereny sa tam naprawde przepiekne. Górki, lasy, kolorowe korony drzew, swieze powietrze super ...
Zlot jesenia - fajna sprawa byle nie za pozno.
Szkoda ze w Warszawie nie ma takich urokow krajobrazowych
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Fajne zdjęcia i wycieczka masz rację MaRkU, że trzeba będzi sie tam wybrać Była propozycja Zlotu ogólnopolskiego w tamtych rejonach, moze dałoby się jesienią coś skręcić Jesli ktoś z okolicznych Roverkowiczów by pomógł
Ano był taki pomysł. Szukałem w tamtych okolicach jakiegoś toru itp itd i niestety jest ciężko ale ciągle szukam i mam nadzieje, że coś sie tu znajdzie
[ Dodano: Nie Maj 06, 2007 4:39 pm ]
MaReK napisał/a:
Super sprawa. Bieszczady rządzą
Potrzeba byloby wiecej osob, ale mozna by nagrac fajne filmy i zrobic lepsze ujecia na wiecej samochodow. Tereny sa tam naprawde przepiekne. Górki, lasy, kolorowe korony drzew, swieze powietrze super ...
Zlot jesenia - fajna sprawa byle nie za pozno.
Szkoda ze w Warszawie nie ma takich urokow krajobrazowych
No szkoda, że nie wiedziałem bo myśle, że na 99% przejeżdzałeś obok prze moje miastko
Trasa - Wawa -> Radom - Kielce - Tarnów -Jasło - Sanok - Bieszczady czy może Wawa- Radom - Tarnobrzeg - Rzeszów - Bieszczady?
_________________ Pozdrawiam
7Tomi
Ostatnio zmieniony przez 7Tomi Nie Maj 06, 2007 15:41, w całości zmieniany 1 raz
Ano był taki pomysł. Niestety szukałem w tamtych okolicach jakiegoś toru itp itd i niestety jest ciężko ale ciągle szukam i mam nadzieje, że coś sie tu znajdzie
O tor to ciężko ale byliśmy na weekendzie majowym na lotnisku w Arłamowie (długość 1200m), urządziliśmy sobie małe wyścigi Rover214Si Astra1.6 A4 1.6 i Audi 80 1.6.
Mi udało się rozpędzić do 170 i wyhamować, koledzy 160 i 150, oczywiście wygrałem
Niestety nie można tam legalnie wjeżdżać trzeba by było z kimś to załatwić tylko niestety nie wiem z kim. Jeśli nie wyjadę nigdzie na wakacje to poszukam i popytam czy byłaby możliwość urządzenia tam imprezy.
Nas nikt nie zgarnął ale jest czytelny zakaz wjazdu
Pisze się na kolejną wyprawę. Już widziałem bieszczady bo tam mieszkam ale mały spocik jak najbardziej.
Troche sie zgapilismy.
Po pierwsze rozmawialismy via phone z Brt i moglismy poprzez niego poinformowac, ze sie krecimy po tych rejonach Po drugie mielismy dostep do netu ale nie chcielismy z niego korzystac. Po trzecie - przez Sanok jechalismy z 10 razy
Szkoda ze sie nie udalo spotkac, ale nastepnym razem (a na pewno taki bedzie) przyjedziemy i postaramy sie sprowokowac zlocik bieszczadzki
Tomi_114 napisał/a:
No szkoda, że nie wiedziałem bo myśle, że na 99% przejeżdzałeś obok prze moje miastko
Trasa - Wawa -> Radom - Kielce - Tarnów -Jasło - Sanok - Bieszczady czy może Wawa- Radom - Tarnobrzeg - Rzeszów - Bieszczady?
W strone Iwonicza Zdrój z Warszawy faktycznie jechalismy trasa nr 2 czyli Radom - Tarn. - Rzeszow. W strone powrotna, piatek wieczor, majac na uwadze wzmozony ruch wymyslilem trase skrocona, przemytnicza. Ustawilem wiec na tej durnej automapie takowa trase i jechalem przez "pieklo" Malutkie drozki, waskie, dziurawe. Potem lesne jakies, az do czasu kiedy kazal nam pojechac przez ciemny las... wtedy ustawilem normalna trase i wyprowadzil mnie w Opatowie Wracalem ok. 7h i to nie dlatego, ze bylo duzo samochdow
W tamta strone czas byl duzo lepszy bo 4,5h
Pozdrawiam,
tak wrzuc filmik , ciekawe czy R600 by sie przedarlo przez ta rzeczke
Nie ma tam jakis wypasów... troche przejazdów i ujec do skrecenia malej parodii reklamy z udzialem Roverka
ezy napisał/a:
No miłe! Zwłaszcza te 180 na zegarze mnie zaskoczyło! Ładnie żeś bujnął tego bączka!
No niestety wiecej nie mozna bo:
a. strach (konsekwencje ew. bledu, inni uzytkownicy, bujanie, malo stabilne zawieszenie seryjne:) )
b. nie ma warunkow na codzien
Ale tu na tym zdjeciu wskazówka już wracała
piter34 napisał/a:
Tam wolno autem pomykać?
Wydaje mi się że wolno.
Drogi sa wyjezdzone, nie ma zakazów.
Z tego co slyszalem, w bieszczadach tak wlasnie jest... jedziesz sobie a tu nagle
droga zamienia sie w rzeke. Pod woda sa ulozone plyty betonowe lub kamienie...
Nigdzie tam gdzie sie poruszalismy nie bylo zakazu wjazdu, ruchu itp.
Nie bylo takich znaków jak np. w lasach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum