Pomógł: 5 razy Dołączył: 14 Mar 2005 Posty: 164 Skąd: RUMIA
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 19:07 [R416] Zawieszenie tył
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Czy ma ktos moze zdjecia tylnego zawieszenia? Mam do wymiany wszystkie tuleje w wahaczu tylnym z obu stron. Czy ktos wie gdzie mozna je kupic? Jakies fotki itp.
_________________ Pozdrowienia z 3miata
Tacowski R416 Si
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Gru 25, 2010 23:17, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 19:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 19:44
Tacowski napisał/a:
No wlasnie chodzi o to ze w sklepach moto nie ma
ja kupowalem do swojego te duze cukierki, poszedlem do malutkiego sklepiku i kupilem w cenie 39zl firmy Febi Blinstein, podzespoly do rozrzadu i na nastepny dzien wszystko bylo do odebrania, sprzedawca nawet nie robil glupiej miny gdy slyszal Roverek
No np na gorze nafotce kolo amorka wystaje takie cuś i tam sa tuleje.
jeśli akurat o ten element chodzi to taniej wyjdze cały górny wahacz,
podobnie jak połączenie kierunkowe z przodu głónego wahacza
zostają tylko 3 tulejmi walcowe na dolnym wahaczu, ale nie pamiętam czy wszystkie są takie same
qrna jakiś ślepy byłem jak to pisałem przepraszam wszystkich jako pokutę odmówię pięć zdrowasiek
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Czw Maj 10, 2007 20:52, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum