Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Kwi 2007 Posty: 79 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 08:34 [r200]Uszczelka pod głowicą - mechanik Wrocław
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
I stało się - na 99% padła mi uszczelka pod głowicą.
W czasie jazdy zerwał się wąż doprowadzający płyn do chłodnicy, wszystko wyciekło.
Auto zaczęło szarpać, zatrzymałem się i zgasło.
Założyłem przewód, wlałem płyn i auto na chwilę odpaliło, zaczęło mocno dymić z rury wydechowej i zgasł.
No i już nie chce odpalić.
Przed chwilą teść mnie odholował do domu.
Teraz pilnie szukam kogoś sprawdzonego z Wrocka kto mi za normalne pieniądze doprowadzi do normalności moje auto, kogoś kto ma doświadczenie w problemach z ukł. chłodzenia w Roverkach.
Swego czasu, ktoś mówił o Gawinie - znalazłem info, że on pracuje na Kamiennej w Hyundayu - pytanie ile jest w tym prawdy i jak gość się dokładnie nazywa, bo nie wiem kogo szukać
Ewentualnie dajcie namiar na kogoś innego, sprawdzonego i godnego zaufania.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Wto Gru 14, 2010 13:03, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 08:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Swego czasu, ktoś mówił o Gawinie - znalazłem info, że on pracuje na Kamiennej w Hyundayu - pytanie ile jest w tym prawdy i jak gość się dokładnie nazywa, bo nie wiem kogo szukać
Po prostu podjedź na Kamienną i spytaj o człowieka o imieniu Gawin On jest tam jedyny o tym imieniu I prawdopodobnie jutro go nie będzie, wiec od wtorku można o niego pytać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum