Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
czyżby lewy VIN ? nie wiem próbowałem zdekodować auto vinem VIN roverka którego zamierzam zakupić ale niestety nie daje rady - pokazuje błędnie wpisany kod lub że nie może rozszyfrować kodu kraju WMI - podaje nr VIN który mam na faxie
SARRHYLY(V)RAM192910 - problem jest czy to jest Y czy V - ale wpisywałem obie opcję i nadal nic - może ktoś pomoże - lub sprawdzi jak to jest u niego ?
Autko to diesel 95
--
pozdrawiam
xytras
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 02, 2011 01:33, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 10:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przebić
Co można poradzić, jeżeli twierdzisz, że masz właśnie taki?
Stawiam dolary przeciwko orzechom, że jednak coś nie tak odczytałeś
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 22:52
sTERYD napisał/a:
SAXXWMWFNAD472644 VIN Code is not valid !
niestety
sprawdź czy aby dobrze przepisałeś bo trzecia litera to powinno być R (kod producenta)
W Roverkach wystepuje również kod SAXX..., problemy z identyfikacją wynikają zapewne z wieku pojazdu. EPC nie było zawsze. Wczesne R200/400, podobnie jak Montego i pierwsze Roverki 200 (Honda Ballade... chyba), było obsługiwane przez inny program, a jeszcze wcześniejsze przez fiszki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum