Wysłany: Wto Maj 15, 2007 16:30 o co chodzi z Vin w epc??
Mam pytanko wpisując vin do epc wyskakuje
VIN:SARRHSLYRXM369059, MG Rover, 600(RH), Class 3.1, 4 door, Saloon, Turbo, 4 Cylinder, 8V, Tcie, High performance, Diesel, 2000 cc, L Series, 5 Speed, LHD, Manual, Model Year: 1999, S/N: 369059
coś takiego I moje pytanie to co to jest np (Class3.1), TCIE, high performance??
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 16:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Owo Class to prawdopodobnie tzw. trim level, czyli wersja wykończenia. Ale co oznacza 3.1 nie wiem. Ja na ten przykład mam 8 i też nie wiem co to oznacza.
_________________ Pozdrawiam
Drooid
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 19:06
"3.1" oznacza specyfikację wyposażenia. W tej chwili chyba nikt nie przypomni sobie, co wchodziło w skład wypasu.
"high performance" oznacza wersję mocniejszę. Wersja 86-konna oznaczona jest "standard perf...".
poszukalem w archiwum i znalazlem wszystko. Nie wiem co sie dzieje bo od wczoraj cos kierownica zaczela drzeć na wolnych obrotach a rano cos auto nie chcialo odpalic. Moze to wina ropy albo alternatora bo łozysko cos halasuje Jutro pojade kupie mixol moze on cos da
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum