Wysłany: Pon Maj 21, 2007 07:32
hmm ja któregoś dnia jade po południu do Głogowa na wymianę piasty (bo w weekend wizyta nie wypaliła). To zależy kiedy mnie umówi brachol. Jednak gdybym był w Zielonej - bardzo chętnie ;-D
BTW a co sie dzieje z ROVERO, bo kolega coś zniknął i nie chce się pojawić hehehhee
Pozdrówka
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja dzisiaj lub jutro (wszystko zależy od tzw. siły wyższej, czytaj: żony) będe po południu, a raczej wieczorkiem w Zielonej. Ale raczej na krótko, więc nie gwarantuję, że dam radę. Ale w razie jakby co, to dam znać.
String napisał/a:
a co sie dzieje z ROVERO
No właśnie.. dawno towarzysza nie było widać... HALO!! OBYWATELU!!
Ho ho ho... witajcie obywatelu Rovero sławny się robisz... ostatnio byłeś na zdjęciu w Gazecie Rejonalnej chyba... żona Cie wypatrzyła i mówi: ooo to ten kolega z Ochli
ale o co chodziło?:D Bo nie do konca wiem o co chodzi
Mała errata... To nie była Gazeta Regionalna, tylko Goniec Żagański. Podobno gdzieś jesteś na zdjęciu... może byłeś na majówce w pałacu i tam gdzieś Cię paparazzi złapal?? W każdym razie małżonka wypatrzyła znajomą facjatę... a może się pomyliła??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum