Hej, może w Lesznie jakieś spotkanko w sobotę
Proponuję w miarę wcześnie, to byłaby opcja, żeby sobie postrzelać troszkę
(Dla zainteresowanych strzał za 1PLN - wybór broni szerooooooki - od TT przez Glauberyta i Mosberga (shotgun) po kałacha).
Zapraszam
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 21:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 22:03
Bardzo chętnie ale nie w tą sobotę bo albo będę na juwenaliach w poznaniu albo będę nadrabiał zaległości w grzebaniu przy aucie i studiach
Znając życie wygra opcja nr 1...
No to odświerzamy temat
Ktoś się pojawi jutro (sobota, 19.05.)
Jak kogoś strzelanie interesuje, to zaczynamy ok. 12.00, ale do 14.00 spokojnie potrwa, więc punktualność wskazana, ale niekonieczna
Możemy się spotkać w jakimś charakterystycznym miejscu (np. McKaczka), bo na strzelnicę trudno trafić komuś, kto nie wie jak .
Wysłany: Pią Maj 18, 2007 09:47
Ja niestety nie dojadę, bo mój mechanik w Głogowie się zbiesił i nie ma dla mnie czasu, więc wyjazd do Głogowa przełożony na któryś z dni przyszłego tygodnia.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Miejscowy nie jestem,
jednakże pragnę przeprosić (Ciebie Pawle również)
miałem małe (no nie tak małe) problemy z wydostaniem sie z "królewskiej karocy"(coś mnie złapało)
Paul -w 69 r.w lesznie było Mnóstwoardzo ślicznych dziewcząt.Często robiłem z Nimi wypady do Boszkowa do (?) Syreny?I nie tylko. Centralna .Trasowa-miejsca gdzie często przebywałem ,i często ...WSW chciało mnie złapać!Ale biedakom Nigdy się to nie udało -dzięki pomocy bardzo miłych dziewcząt! Bądż tak uprzejmy(NY??) i w moim imieniu pozdrów Te Wszystkie Dziewczęta!!! A jak to masz zrobić i skąd masz wiedzieć które to byłY ?Ej -masz chyba wyobrażnię i fantazję? Masz -tak też myślałem !No to niet Problema -dzięki.!( a przy okazji -istnieją jeszcze te przybytki? Pozdrawiam ( no i chyba Oczywiste -proszę pozdrowić te Wszystkie "Dziewczęta" i Całe Leszno !Z poważaniem -poważniie!
miałem małe (no nie tak małe) problemy z wydostaniem sie z "królewskiej karocy"(coś mnie złapało)
Jesteś rozgrzeszony, ale za pokutę zameldujesz się na Zlocie
[ Dodano: 20 Maj 2007, 13:47 ]
zibi-gliwice napisał/a:
Często robiłem z Nimi wypady
Boszkowo jest, Syrena też
Trasowej, Centralnej, Łabędzia już niet
Leszno oczywiście pozdrowię i jego mieszkanki też, jak tylko się będę widział z prezydentem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum