Wysłany: Nie Sie 12, 2007 17:05 [R420] Podświetlenie przycisków szyb elektrycznych
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam
Standardowo przejrzałem posty dotyczące podświetleń różnych przycisków, ale chcę się upewnić czy w 400 podświetlone są przyciski podnoszenia szyb na drzwiach i na tunelu środkowym (w 600 to tak).
Roverka mam od dwóch miesięcy i powoli dochodzę do różnych rzeczy i widzę, że w środku jest ciemno jak w grobowcu - już się doczytałem, że muszę wymienić żarówki podświetlenia zegara, popielniczki itd.
Tak na marginesie to rozbudowało się już trochę forum i może warto pogrupować niektóre tematy(chociaż to mozolna praca), bo czasami przy wyszukiwaniu ciężko coś znaleźć.
RAVE to świetna sprawa ale marzy mi się żeby ktoś to wszystko przetłumaczył, może za jakąś odpłatnością - bo bez znajomości angielskiego trudno wychwycić wszystkie niuanse.
Pozdrawiam
_________________ DEBEC
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 29, 2010 00:03, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 17:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak, na tunelu środkowym też (zresztą po co , tam i tak zawsze się wciska po omacku
Acz kiedyś mi się zdawało, że przycisk do włączania szyb się świecił, ale jeszcze nie sprawdziłem
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
witam. zdejmowałem i boczek i tunel, od każdego przełącznika trzeba było odpiąć kostkę z kablami. Na bank nie świecą (nie zauważyłem żaróweczek), ale jak by się kto uparł to przypuszczam jest sposób na podświetlenie tego, tylko właśnie po co, też macam je na czuja
[ Dodano: Nie Sie 12, 2007 11:36 pm ]
DEBEC ona na ten aforyzm właśnie mnie złapała
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum