Wysłany: Sob Maj 26, 2007 00:22 [R420] Automatyczne domykanie szyb
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Czy do automatycznego zamykania okien i szyberdachu, po zamknięciu auta z pilota tudzież kluczyka, muszę zastosować specjalny moduł czy da się coś pokombinować/skonfigurować w elektronice roverka?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Gru 27, 2010 23:54, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 26, 2007 00:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
chyba sobie tez pomysle o czym takim bo za kazdym razem musze przed wylaczeniem auta szyby zamykac, a tak nie musialbym juz o tym myslec... a do tego fajny bajer - praktyczny, za nieduze pieniadze. A wie ktos moze ile instalacja kosztuje czegos takiego i czy sa problemy z podpieciem tego do roverowskiego alarmu?
chyba sobie tez pomysle o czym takim bo za kazdym razem musze przed wylaczeniem auta szyby zamykac
Nie możesz zamykać po wyłączeniu silnika, a przed otwarciem drzwi? Sprawdź, bo ja zobaczyłem takie coś w wykonaniu walkie w 45 i jak sprawdziłem w swojej 45, to też tak mam. Kolejne rozwiązanie, to zacznij jeździć z włączoną klimatyzacją i nie będziesz miał problemu z szybami Klimatyzacja wyłącza się sama po wyłączeniu silnika
Nie możesz zamykać po wyłączeniu silnika, a przed otwarciem drzwi? Sprawdź, bo ja zobaczyłem takie coś w wykonaniu walkie w 45 i jak sprawdziłem w swojej 45, to też tak mam. Kolejne rozwiązanie, to zacznij jeździć z włączoną klimatyzacją i nie będziesz miał problemu z szybami Klimatyzacja wyłącza się sama po wyłączeniu silnika
sprawdze jak wroce z zagranicy poza tym uzywam klimatyzacji ( w koncu ma sie ten climatronic ) ale wieczorem kiedy jest chlodno czasami chce sie tylko swiezego powietrza nawdychac, i sluchac jak autko toczy sie wolniutko po kostce brukowej...
tak czy siak, powaznie sie zastanowie nad tym domykaniem szyb
Ja raczej napewo założe. Nagminnie zdaża mi się zostawiać uchylone okno w tylnych drzwiach (podczas jazdy, gdy jest otwarty szyberdach i okno z tyłu, powietrze bardzo miło owiewa głowę z tyłu ). Jak sobie już zaparkuje i zdąże dojść do mieszkania muszę się bując do auta spowrotem, żeby wyłączyć alarm i zamknąć okno
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Maj 2007 Posty: 200 Skąd: Bojanowo, Leszno
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 23:30
Mi się pomysł z domykaczem szyb podoba ale to głównie z racji zboczenia elektronicznego. Kręci mnie sam pomysł zamontowania tego a nie tyle co sam bajer
Mi się pomysł z domykaczem szyb podoba ale to głównie z racji zboczenia elektronicznego. Kręci mnie sam pomysł zamontowania tego a nie tyle co sam bajer
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 56 Skąd: Warszawa-Wesoła/Łódź
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 14:08
witam,
czy ktoś już montował taki moduł do roverka?- i czy to się sprawdza.. z tego co się orjentuje nie jest to taka prosta sprawa jesli chodzi o marke rover z wbudowanym fabrycznie alarmem..
tak wiec czy ktoś już przeprowadzał taki zabieg?
z gory thx
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum