Czy jest mi ktoś wstanie podpowiedzieć jak rozebrać drzwi przednie tak aby nie połamać klipsów itp na tapicerce. chciałbym dostać do głośników
przypuszczam że nie różni się wiele od R200 więc wpierw należy wyszarpać zaślepkę z uchwytu którym zamykamy drzwi (takie podłużne owalnie zakończone) podważając delikatnie coby nie uszkodzić,
śrubka przy klamce (w celu wyciągnięcia plastiku należy go obrócić o 90 stopni)
potem śrubki z boku i od dołu, a na koniec odchylamy boczek i pociągamy do góry (musisz wyciągnąć do góry bo jest bolec od zamykania drzwi i uszczelka szyby)
życzę udanej zabawy - od razu radzę zakupić jakieś maty wygłuszające na pewno będzie ciszej i będzie lepiej grało - no i dystanse z MDF-u (ja jeszcze nie mam ale słyszałem że dają dobry efekt)
tak myślałem, a co do mat ma takie maty z pianki izolacyjnej kolega tym wygłuszał drzwi i sprawuje sie to swietnie. Co do dystansów MDF trzeba bedzie spróbować
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 106 Skąd: Rybnik
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 08:13
Jezeli masz lusterka elektrycznie regulowane (a podejrzewam ze tak) to najpierw sciagnij ta zaslepke od srodka ma zatrzask na srodku a pozniej do gory z nia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum