Wysłany: Pon Cze 11, 2007 06:51 [R618] Olej w skrzyni?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1997
Witam:)
Moje pytanie to:
Gdzie sie sprawdza poziom oleju w skrzyni od 618? Bo niestety mam w swojeje mieścinie mechaników którzy nie weidza....
A i chciałbym sie zapytać odnośnie wentylatorów od chlodnicy czy to normalne ze gdy się włączają to po przekręceniu kluczyna w stacyjce na "off" to ów wentylatory sie wyłanczaja????Czy powinny jeszcze chlodzić gdy auto zostało wyłączone??
Oczywiście mowa nadal o 618si:)
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 06, 2011 00:04, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 06:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam:)
Moje pytanie to:
Gdzie sie sprawdza poziom oleju w skrzyni od 618? Bo niestety mam w swojeje mieścinie mechaników którzy nie weidza....
A i chciałbym sie zapytać odnośnie wentylatorów od chlodnicy czy to normalne ze gdy się włączają to po przekręceniu kluczyna w stacyjce na "off" to ów wentylatory sie wyłanczaja????Czy powinny jeszcze chlodzić gdy auto zostało wyłączone??
Oczywiście mowa nadal o 618si:)
Co do skrzyni, to patrz do załącznika. Poziom sprawdza się przez otwór wlewowy.
Co do wentylatora, to u mnie jest tak samo, jak u Ciebie.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum