Wysłany: Sro Cze 13, 2007 16:28 [R416] Zbieżność po wymianie tulei na tyle.
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Dzis bylem ustawic zbieznosc po wymianie cukierkow w tylnim zawieszeniui ,gosc mi powiedzial, ze aby bylo wszystko zgodne ze sztuka to powinien ustawic od razu tyl i przod. Moze mi ustawic sam tyl aby nie darl opon, ale wtedy moze dupa mu isc z boku czyli tylne kola nie beda rowniutko szkly za przednimi. Co o tym sadzicie? moze juz ktos tez ustawial tyl i musial zrobic tez przod? a moze gosciu mnie naciol?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 28, 2010 00:26, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 16:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja jak robiłem to ustawiałem od razu przód i tył.
Nie wiem czym to jest spowodowaneale okazało się że i z tyłu i z przodu trzeba było przestawić, moze poprostu miałem trochę rozjechany już wcześniej
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum