Wysłany: Pią Cze 15, 2007 08:14 [MGF] Wersje komputera
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: wszystkie
Koledzy, uzytkownicy MGF 1.8 - mam pytanie odnosnie waszych wersji komputerow. Wiem ze w tych modelach wystepowaly
MKC 104110
MKC 104111
MKC 104112
oraz inny model do silnikow VVC, ale ten akurat mnie nie interesuje.
Chodzi o to, ze w moim poldku 1.8 silnik zasilam elektronika z 1.4, a chcialbym zeby to mialo do konca rece i nogi. Pomimo ze samochod jezdzi, calkiem ladnie przyspiesza itp, ale mam wrazenie ze nie wszystko jest tak jak byc powinno i ze silnik nie przedstawia soba parametrow takich jakie powinien miec tj. 117-120KM. Wydaje mi sie ze te kompy ktore wymienilem sa wersjami MEMS 1.9 tj. ze znakiem X na aluminiowej obudowie. Mam namiar na goscia ktory ma komputery od MGF i twierdzi ze prawdopodobnie jeden z nich byl bez immo. Czy w waszych MG sa immobiliser'y? Podajcie numer kompa i z jakiego roku pochodzi samochod. Szczegolnie chodzi mi wersje z kopulka zaplonowa.
Jezeli nie stanowi to problemu to prosilbym tez o kolory przewodow dochodzacych do wtyczki ECU. Chcialbym porownac pinologie wiazki silnika. Marzeniem jest sytuacja gdy ta pinologia zgodzi sie z moja poldoroverowa i zdobycie kompa bez immo
Pozdro i prosze o pomoc.
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Ostatnio zmieniony przez emes Sro Lis 24, 2010 17:11, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 15, 2007 08:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum