Zawieszenie od Mg Zr a do tego felgi zależy jakie chcesz 17 ładnie wyglądają ale będzie twardy i trzeba będzie powloli jeżdzić, 16 lepiej ale gorszy wygląd, a 15 to standard który jest dobrze dobrany
Widziałem niedawno na allegro komplet sprężyn obniżających 4cm za 339zł + koszt wysyłki. Sprężyny te mają lekko utwardzać zawieszenie (przy standardowych amorkach).
Też widziałem sprężyny te to były Jamex ale jak mi Tomi powiedział ostatnio na Bemowie to lepiej jest zakupić sprężyny od Mg Zr tylko od najmocniejszej wersji
Też widziałem sprężyny te to były Jamex ale jak mi Tomi powiedział ostatnio na Bemowie to lepiej jest zakupić sprężyny od Mg Zr tylko od najmocniejszej wersji
A nie wiesz czy one są dużo niższe bo ja też chciałbym zakupić twardsze sprężyny ale niekoniecznie chciałbym obniżyć - a 40 mm do dużo biorąc pod uwagę koleiny i krawężniki.
Panowie ja jeżdze juz ponad rok na spręzynkach Jamex i są rewelacyjne za rozsądną cenę i koszt R200 325zł. -40 mm to dla mnie za malo i wogole nie przeszkadza w codziennym użytkowaniu auta po dziurach czy koleinach. -60 powinno byc ok
To fotka -40mm
Co do progów to mysle ze warto zalozyc jakies bo brakuje mu tego strasznie nno i delikatna poprawa zderzakow tez jest wskazana.
Tutaj podaje link do stronki mają tam naprawde ładne delikatne i nie przesadzone progi
www.jdltuning.com
Pomógł: 8 razy Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 298 Skąd: Nowa Sól/Wrocław
Wysłany: Sro Cze 06, 2007 02:38
Jesli chodzi o R200 to jakos nie pasuja mi w nim zadne zmiany stylistyczne jeżeli chodzi o blacharkę.. U mnie jest taki jeden R200 po tuningu z lampami typu M3 czarnymi kloszami progami i zderzakami... od stycznia stoi w komisie bo nikt nie chce tego kupic.. a zwykłe R200 idą jak bułeczki. Pomyśl o tym, że takie auta trudniej jest później sprzedać
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
no grill to taki a'la r25 ale fajnie to rozplanowali..
a kolor? cóż.. focus rs też miał podobny.. trzeba być odważnym, żeby się w takim pokazać na mieście...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum