Wysłany: Sob Cze 16, 2007 08:48 [R600] Jak wymontować półeczkę znajdującą się pod radiem
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Chciałbym wymontować pułeczkę która jest pod radiem, tylko nie wiem jak się do tego zabrać, chcem wsadzić tam CB radio, już raz próbowałem, ale strach robić coś na siłe jak się nie ma pojęcia jak do tego się zabrać, więc proszę o rady, co gdzie i jak wymontowywać.
Pozdrawiam
Brt: retusz tematu
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 09, 2011 17:17, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 16, 2007 08:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Krzyż na drogę..... Temat przerabiałem, jest dużo z tym pracy ale efekt końcowy jest nagrodą (poszukaj na forum mojego zdjęcia z zamontowanym cb).
Powiem krótko, musisz rozebrać całą konsolę, tunel, pokrętła itd... gdyż ten cholerny schowek przykręcony jest z boku dwiema śrubami, które dostępne są dopiero po wyjęciu czarnej ramki (osadzone są w niej, pokrętła nawiewu, radio i ten schowek).
Trzeba zacząć od zdjęcia maskownicy pod kierownicą (siedzi na wcisk) i po kolei odkręcać wszystkie możliwe śruby a potem wyciągnąć jeszcze z zatrzasków.
Zarezerwować musisz sobie cały dzień raczej. Może mam gdzieś fotki z rozbiórki, jak znajdę to podeślę.
Wykręcałeś ją? Czy tylko patrzyłeś ręką? Czy mogłeś do tych śrubek zabrać się bez robierania całej konsoli?
[ Dodano: Sob Cze 23, 2007 12:01 pm ]
Skończyłem, zrobiłem, efekt jest super.
[ Dodano: Sob Cze 23, 2007 8:29 pm ]
wreszcie znalazłem trochę czasu i zrobiłem tą operację. Zajeło mi to ok 6 godzin, ale efekt jest zaj..., warto było do tego się zabrać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum