Auto i wszystko co w nim jest 100% oryginalne i fabryczne. Kupiłem ten samochód od Irlandczyka i dostałem do niego kpl dokumentów w tym książkę servisową oraz instrukcję obsługi. W instrukcji nic nie ma o tym kluczu i facet też nie miał pojęcia do czego on jest, zapewnił mnie jednak, że klucz ten "dyndał" od nowości.
również posiadam takowy. Ale już przestałem się zastanawiać do czego on jest, może to taka zagadka od poprzedniego właściciela (niech się "baran" zastanawia ) Autko mam z włoch
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 16:07
Zwykle małe kluczyki są od wyłączania syreny alarmu, jak już wcześniej pisałem. Takie coś stosuje np. Ford. Tu podejrzewam, że jest to po prostu jakiś tam kluczyk, który dziwnym zbiegiem okoliczności został wpięty w klucze do samochodu. Niech ktoś, kto też ma dziwny mały kluczyk porówna go z tym na zdjęciu. Jeżeli będą identyczne to będzie się trzeba zastanowić. Jeśli nie, to pewnie oznaczać to będzie, że nie jest on od auta.
PS> Popatrzcie dokładnie na zdjęcie, to wygląda na klucz NO-NAME z bardzo regularnym żłobieniem - jak od jakiejś szafki czy jak kiedyś do pudełek na dyskietki.
Wysłany: Sob Cze 23, 2007 16:12
chyba w niektorych sam. kluczykiem deaktywuje sie poduche pasazera (przy przewozie z przodu dziecka) Gdzies kolo wejscia na ten kluczyk powinien byc nawet rysunek z przekreslona poducha.
chyba w niektorych sam. kluczykiem deaktywuje sie poduche pasazera (przy przewozie z przodu dziecka) Gdzies kolo wejscia na ten kluczyk powinien byc nawet rysunek z przekreslona poducha.
Masz racje , ale do takich celow stosuje orginalny kluczyk
thef napisał/a:
PS> Popatrzcie dokładnie na zdjęcie, to wygląda na klucz NO-NAME z bardzo regularnym żłobieniem - jak od jakiejś szafki czy jak kiedyś do pudełek na dyskietki.
Tez mi to przyszlo na mysl(patrz pare postow wyzej)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum