Wysłany: Nie Cze 24, 2007 11:15 [R414] Jakie felgi
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1996
Witam mam pytaniem, jaki rozstaw felg pasuje do Roverka 414 z 96 roku, wydaje mi sięze 4x100 ale chcęsię upewnic i jakąnajlepiej mieć szeroką oponę, może wy macie jakieś fotki to możeszie podac linki z chęciąobejrze wasze aluski
_________________ DvDi
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Gru 31, 2010 15:02, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 11:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam mam pytaniem, jaki rozstaw felg pasuje do Roverka 414 z 96 roku, wydaje mi sięze 4x100 ale chcęsię upewnic
ZTCP to rozstaw tylnej od przedniej felgi jest nieco ponad 2500mm, a prawej od lewej to chyba trochę ponad 1500mm (ciekawe czy ktoś sprawdzał po przekątnej
no chyba, że chodzi Ci o rozstaw szpilek mocujących felgę, wtedy to zdanie ma sens
czepiam się
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Rozstaw to 4x100, średnica otworu centrującego to 56,1, ET w orginale = 45. Moąna założyć o trochę mniejszym ET (np. 38) Szerokość felgi jest zależna od szerokości opony.
Rozstaw to 4x100, średnica otworu centrującego to 56,1, ET w orginale = 45. Moąna założyć o trochę mniejszym ET (np. 38) Szerokość felgi jest zależna od szerokości opony.
A wszystkie te informacje można znaleźć na stronie klubowej w dziale "modele"
Niestety niektórym się nie chce szukać...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum