Tata kazał na próbę. Ale wiem co sie świeci Turbo gwiżdże nawet na luzie bez gazu. Silnik cały od dołu zarzygany olejem Z chłodnicy leje sie płyn. Coś sie dzieje z maglownicą Boże jak ja tak kocham ten samochód Mama powiedziała że nie pozwoli go sprzedać Ale wiecie mus jeśli będzie A raczej na upragnioną 45 nas nie stać I będzie jakiś dupowóz A nie Roverek Dołożymy wszystkich starań żeby Roverek przeżył i został
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 13:50
Adrian355 napisał/a:
Tata kazał na próbę. Ale wiem co sie świeci Turbo gwiżdże nawet na luzie bez gazu. Silnik cały od dołu zarzygany olejem Z chłodnicy leje sie płyn. Coś sie dzieje z maglownicą
Ale se dałeś reklamę samochodu...sam sobie potencjalnych klientów odstraszasz
Jestem ciekawe ile dane fabryczne odbiegają od normy
Szkoda woza,może nie lepiej naprawić i znowu latać przed długi czas takie moje zdanie,bo jak kupić jakiegoś Gluta gorsze od tego to nie ma sensu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Moim zdaniem to jest jawne i świadome oszukiwanie potencjalnych nieświadomych klientów
W razie co to powiem ze mam 16 lat i jestem nie doinformowany A link do strony podałem to Sobie potencjalny klient sprawdzi Ale wcale sie nie obrazę jak go nikt nie będzie chciał Stąd ta cena
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
piter34 a dlaczego Ty sie mnie tag czepiasz... Ja sam do dzisiaj nie wiedziałem ile mam Nm. A i tag zazwyczaj nikt nie zwraca na to uwagi tylko patrzy czy auto ma odejście itp.
diabelska to by była jakby te 200Nm miała przy 2700 a 2000Nm (albo i więcej) przy 27000rpm
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Jak sie go ładnie po prosi to i 30000obr/min wyciągnie
to już by chyba 3 Hayabusy w jednej dał radę objechać
a ja głupi zamiast kupować jakąś tam benzynę VVC powinienem był chyba pomyśleć o dieselku
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
hm... może ja go kupie i wsadze swój silnik w twój samochód... he?
sorki za lekki OT, ale czy ty przypadkiem nie pracujesz na komendzie na Rydygiera
ostatnio akurat tamtędy jechałem i zobaczyłem 200-ke w barwach wojskowych
No jeśli byś go nabyła to miałby następnego właściciela stróża prawa
Ale Gorąca wiadomość Roverek zostaje Tata przy mnie dzwonił do mechanika (kolegi) samochodzić zostanie ładnych kilka dni u pana mechanika ale go chyba nie sprzedamy Jeśli sie nie okaże jakaś nowa usterka Nie wiem jakoś tak ten samochód pokochałem Ale miejmy nadzieje że sie wykuruje i sie na Spocie zobaczymy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum