Wysłany: Nie Lip 08, 2007 21:03 [R420] Czujnik ciśnienia oleju
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam. Padł mi czujnik cisnienia oleju. Wstawiony zamiennik, chyby włoski, działał zaledwie może z dwa dni. Podobnie było z kolejnym tym samym nowym czujnikiem. Proszę o pomoc. Na szczęście cisnienie w silniku ok. Kalina
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 28, 2010 21:38, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 21:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 18 razy Dołączył: 12 Kwi 2007 Posty: 306 Skąd: Radom
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 21:11
Droga przedstawicielko Płci pięknej Nie wiem jeszcze co dolega twojemu turbo gnojowi ale wiem że zaraz ten temat zobaczy moderator albo jeszcze gorzej Brt I dostaniesz ostrzeżenie za zły tytuł. Wciśnij edycja i do tytułu wkej [420 Sdi]
Radze ci zrób to zanim Brt zobaczy bo nie lubi tego!!!
Ps. Ale zaraz opier dostane
Ps2. Sorry nie będe tak mówił myslałemze to śmieszne Za to co powiedziałem jestem skłonny przyjąć ostrzeżenie. Przepraszam
Ale tak na zdrowy rossądek jeśli czujnik w Sdi jest elektroniczny (nie wiem jeszcze ) to wygląda że musi tam być jakieś zwarcie bo bez powodu sie nie przepala.
_________________ był od 13 Kwietnia Rover 220SD ...
Ostatnio zmieniony przez Adrian355 Nie Lip 08, 2007 21:29, w całości zmieniany 2 razy
Nie, żebym się czepiał, ale to określenie jakoś źle mi się kojarzy
Myślałem, że wszyscy tu lubimy R, więc takie epitety są chyba trochę nie na miejscu i mógłbyś zmienić repertuar .
Sorry za OT
A w temacie: Masz pewność, że przewody do czujnika są OK? Może to je coś boli a sam czujnik jest niewinny?
qrde czy ja taki straszny jestem
Co do czujnika to może poszukaj jakiejś używki?? spis firm sprzedających także wysyłkowo znajdziesz na stronie klubowej. Nie mam pomysłu co może być przyczyną padania czujników
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum