Wysłany: Pon Lip 02, 2007 23:05 [R400] Gdzie konkretnie znajdę wysprzęglik i pompę sprzęgła?
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
witam wszystkich forumowiczów
mam takie pytanko jak w temacie: gdzie znajdę wysprzęglik i pompę sprzęgła w modelu 400?
wystarczy kuknąć pod maskę czy trzeba wchodzić pod autko?
prosiłbym bym tak łopatologicznie
pozdrawiam....
Brt: popraw temat please. Łopatologicznie: model auta w nawiasie kwadratowym + to co już napisałeś
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 28, 2010 18:54, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 23:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wystarczy kuknąć pod maskę czy trzeba wchodzić pod autko?
przetłumacz kuknąć
wysprzęglik jest nad skrzynia biegów przymocowany do niej, a jego tłoczek do łapy sprzęgła, pompę znajdziesz najszybciej śledząc wężyk idący od wyszprzęglika, nietrudno go znaleźć bo jest aż 1.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
wystarczy kuknąć (zajrzeć) pod maskę czy trzeba wchodzić pod autko?
przetłumacz kuknąć
wysprzęglik jest nad skrzynia biegów przymocowany do niej, a jego tłoczek do łapy sprzęgła, pompę znajdziesz najszybciej śledząc wężyk idący od wyszprzęglika, nietrudno go znaleźć bo jest aż 1.
czyli wysprzęglik z tłoczkiem muszę mieć kanał? natomiast pompa jest pod maską czy też musiałbym mieć kanał?
czyli wysprzęglik z tłoczkiem muszę mieć kanał? natomiast pompa jest pod maską czy też musiałbym mieć kanał?
czyli musisz nauczyć się czytać:
wysprzęglik nad skrzynią - z kanału nie dojrzysz, prędzej z góry (fakt w dieslu trochę filtr powietrza i oslona silnika zasłania) (tłoczek jest częścią wysprzęglika, tą ktora popycha łapę sprzęgła)
pompka jest na ścianie grodziowej (tam gdzie pedał sprzęgła jest z drugiej strony) więć od spodu też trudniej dojrzeć niż z góry)
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum