Uff. Mam to cudeńko. No wiem, czy "cudeńko" to bedę mógł powiedzieć za jakies parę miesięcy. Ale autko sprawdzone w każdy mozliwy sposób-teraz tylko czas na ujawnienie się ukrytych niespodzianek. Choć jestem tak szczęśliwy że nie oczekuję ich wcale.
Furka wzieta z "trasy". Niemiec zdjął tablice dał papiery, samochód hop na lawetę i do Polski.
Dopiero tutaj ją kupiłem od młodych panów(braci), którzy pozwolili na rózne akrobacje z autem podczas sprawdzania. Ekspert stwierdził: nigdy nie bite, całkowicie zdrowe na wierzchu i pod spodem, oryginalny lakier. silnik bez wycieków, nie duzo jeżdżone(kierownica nie przetarta)
Ale tutaj mam prawdziwych ekspertów tej marki wiec jesli cos podejrzanego widzicie to proszę: http://otomoto.pl/index.p...how&id=C2970162
Właściciel to chyba jakiś młodziak , bo w spryskiwacze wmontowane są niebieskie diody, ale nie były podłączone. To mnie trochę zdeprymowało, bowiem młody pewnie lubił dojeżdżać furę, ale przejechałem sie i wszystko na razie wygląda ok.
A tak przy okazji, jak był zimny zapalił "na dotyk" i po przygazowaniu to trochę zadymił tak bardziej na jasno -niebiesko. Po rozgrzaniu nie miało to miejsca.
Zatem pytanie : uroda zimnego diesla czy też inny powód?
No i wiadomo jak był zimny to troche hałasował, potem już nie mruczał tak mocno i tak nie klekotał jak mój opel Omega TDS.
Chyba dzisiaj się upiję. Zatem na zdrowie wzystkim Roverkom i Roverkowiczom.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 12:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No nie widzę nic podejrzanego Ehhh i ma jasne wnętrze, a mój nie Gratulacje, szerokości i bezawaryjności No i aluski jakieś zapodaj A opić koniecznie trzeba i to porządnie , ja swojego chyba za mało opijałem no i kilka niespodzianek wyjszło
Oprócz tych spryskiwaczy, to jeszcze głośniki w drzwiach wskazują na młodociany wiek poprzedniego właściciela.
Zauważyłem też, że nie masz regulacji wysokości świecenia reflektorów.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum