Alpine oki, Lanzar też, Boshman odpada.
na temat Lanzar'a nie słyszałem krytycznych opinii, może dlatego że ludzie wybierając sprzet car-audio kierują sie sprawdzoną od lat renomą firmy jaką ma bez wątpienia:
- Infiniti
- JBL
- Magnat
równie polecam, szukać u takich producentów:
- Hertz
- Helix
- PowerBass
Jeszcze wracając do produktów Lanzar słyszałem tylko raz, dźwięk był spoko ale prawdę mówiąc gdyby mi nie powiedziano jakie te głośniki, stawiał bym, że to JBL'e.
[ Dodano: Pon Lip 09, 2007 7:03 am ]
...a! Co do RMS te 120 np. jak w tych Lanzar'ach podają, jak nie planujesz żeby autko "podskakiwało" spokojnie powinno do tego Sonyego wystarczyć.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Co jest złego w Boshmanie? Ja kupilem zestaw na zwrotnicy na tylną półkę (bo dziury były juz wycięte) 200mm sub, 100mm średniak i tweeter, cały zestaw chodzi bardzo czysto i dobrze, więc chciałbym o poparcie tego stwierdzenia argumentami.
[ Dodano: Pon Lip 09, 2007 8:51 am ]
Jeszcze musze tylko cos na przod zalozyc.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Lip 2007 Posty: 46 Skąd: Plymouth, UK
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 22:37
Ok dzieki za odpowiedzi
Jak chodzi o boschmanna czesciej slyszalem odpowiedzi negatywne niz pozytywne, raczej byl recenzowany jako mocno klasa srednia, lanzary fajne, duza moc, na polskim allegro nie jestem zarejestrowany wiec wszelkie helixy , hertze itp odpadaja, szukam tylko na brytyjskim rynku,sa fajne JBL http://cgi.ebay.co.uk/JBL...1QQcmdZViewItem
i raczej bede wybieral miedzy tymi a Lanzarem bo nie wiem czy powyzsze Alpine bedzie mi pasowal do Roverka, czy nie bede zmuszony wiercic dziurek.
Dzieki i pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum