Wysłany: Sro Lip 18, 2007 13:08 [R45] Przeróbka a europejczyka. czy to problem??
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2004
Witam. Mam na oku Rovera 45 1.8 AUTOMAT w wersji Angielskiej. Chcąc go przerobić są z tym jakieś problemy. Jeśli tak to jakie. Co trzeba przerabiać itp, itd. Bardzo dziękuję za odpowiedz.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 28, 2010 21:56, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 13:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
brokers, zmień tytuł wątku i napisz go małymi literami...
Jest niezgodny z zasadami kącika.
Uzupełnij profil! Podaj swoją lokalizację (wstydzisz się miejsca zamieszkania?)
Co do przeróbki, to wystarczą 3 słowa: nie opłaca się.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
policz sobie:
praktycznie nowa ściana grodziowa, (czyli konieczne wycinanie i spawanie na ramie),
komplet pedałów,
część tapicerki, łącznie z konsolą i deską rozdzielczą,
układ kierowniczy,
reflektory,
układ wysprzęglania,
spora część układu hamulcowego,
lusterka,
i pewnie jeszcze sporo rzeczy, o których zapomniałem, a do tego kuuuuupa roboty.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum