Wysłany: Czw Sie 02, 2007 21:09 [Rover 620 Si '96] oponki
Witam. Może doradzicie mi jakie oponki letnie warto kupić?
Tylko, żeby cena była dość przystępna i jakość bdb
Interesuje mnie rozmiar 205/55/16
Z góry dziękuję.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 21:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ello marcel ja kupowałem oponki w czerwcu w tym sklepie Uniroyal RainSport 1 rozmiar: 195/55R15, co prawda nie należały do tanich, ale i nie były cholernie drogie, w dwa dni przyjechały kurierem. przejrzyj stronkę może znajdziesz coś dla siebie.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
620 Ti był nieco obniżony przez co profil 50 wyglądał super. Przy zwykłym zawieszeniu 600ki profil 55 rzeczywiscie lepiej wypełni przestrzeń nadkola.
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 10:40
Tomaszi napisał/a:
ello marcel ja kupowałem oponki w czerwcu Uniroyal RainSport 1 rozmiar: 195/55R15, co prawda nie należały do tanich, ale i nie były cholernie drogie, w dwa dni przyjechały kurierem. przejrzyj stronkę może znajdziesz coś dla siebie.
W 620Ti miałem RainSporty w rozmiarze 205/50R16 w indeksie W. Jeździło się fantastycznie. Jak są drogie dowiedziałem się jak kupowałem 2 szt., gdyż opon w takich indeksach prędkości się nie naprawia... nie ma technologii
W 620Ti miałem RainSporty w rozmiarze 205/50R16 w indeksie W. Jeździło się fantastycznie. Jak są drogie dowiedziałem się jak kupowałem 2 szt., gdyż opon w takich indeksach prędkości się nie naprawia... nie ma technologii
w tym sklepie co podawałem wcześniej co prawda nie 205/50R16 a 205/55R16 z indeksem W nie są tragicznie drogie, koszt jednej to raptem 306pln.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum