Wysłany: Sob Lip 21, 2007 19:37 [R200 1.4Si 98r] Odklejony materiał tapicerki dachu!!!
Witam! Ehh dziś postanowiłem w moim Rover'ku (srebrny 5d Rover 200 1,4Si 16V 103KM) wyczyścić tapicerkę dachu od środka. Wziąłem specjalny do tego specyfik i w tylnej części na małej powierzchni postanowiłem go przetestować. W efekcie użycia tego środka materiał tapicerki dachu "odkleił się" i zwisa... wygląda to strasznie... jak jakiś zaciek (( Co mnie pokusiło żeby użyć to świństwo... ehhh... Polak głupi po szkodzie... czy ktoś może wie jak z powrotem "przykleić" ten materiał do dachu tak żeby nie zwisał? Czy ktoś kiedykolwiek popełnił ten sam błąd co ja?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 21, 2007 19:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum