Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 20:47
Plastykowe osłony głośników są założone na zatrzaski, ale musisz podważać delikatnie jakimś płaskim śrubokrętem. Nie pamiętam teraz, ale chyba po ich zdjęciu będzie od razu dostęp do śrub głośnika. Czasem nie chcą tak łatwo wyjść z półki więc możesz próbować wyjąć całą półkę, wszystko jest na zatrzaski, trzeba tylko pochylić oparcie kanapy i poszukać tych zaczepów. Najlepiej posłuchaj rady piter34 i zassaj sobie rave, tam jest to ładnie narysowane .
Przechodzilem to
Wyjecie maskownic nic nie da.
Najpierw odkrec trzy sroby(przy kazdym glosniku) mocowania uchwytow glosnikow do karoseri, do ktorych dojdziesz od bagaznika. Nalezy polozyc siedzenia, usiasc na nich wkladajac nogi do bagaznika, podwazyc pulke(niewiele rozbierania) - o ile dobrze pamietam to ona jest od strony siedzen wlozona pod plastik( jak otworzysz siedzenia to bedziesz wiedzial o czym ja pisze) i trzeba ja wyjac z pod tego plastiku(mozolna robota).
Podwazajac pulke wyciagniesz glosniki razem z pierscieniami mocujacymi(troche gimnastyki )
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jak to nie da??
Sorry, ale ja wyjałem maskownice i odkreciłem sam głośnik bez najmniejszego problemu. Trzeba mieć tylko bardzo krótki śrubokręt krzyzakowy.
Po co wyciągać pierscienie. Ja włożyłem inne głośniki do tych samych pierścieni.
Pasowały idealnie.
Cała operacja zajęła mi 15 minut.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum