Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1998
Witam. Mam taki problem. Czy mógłby ktoś mi podać dokładne wymiary do chłodnicy klimatyzacji do rovera 600 1.8 benzyna z 98r? Bo w warszrtacie zamawiali mi już 2 razy i za każdym razem nie pasowała, a podobno była do mojego modelu. Niestety nie mam starej żeby porównać. mile widziane zdjęcie albo odnośnik żebym mógł się jakoś wzorować. Dzięki
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 09, 2011 20:40, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 10:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli masz możliwość to sprawdź (przynajmniej w katalogu) chłodnicę od Hondy Accord CC7 1.8 - powinna pasować, ale głowy za to nie dam.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum