WItam. Nowy i zupelnie nieroverowy wpadam i pytanm
Od jakiego Rovera jest ten znaczek? Bo raczej na pewno jest to wlasnie Rover. Wynitnie widze tu łódż wikingów, ale ni wuja nie mogę nigdzie znaleźć fotki żadnego rovera z takim ustrojstwem. Wdzieczny bede za pomoc.
Jeżeli to nie jest dobry dział dla tego pytania, to poprosze o wykopanie posta do prawidłowego działu
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 21:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na moje oko będzie to jakiś baaaardzo stary roverek, któryś może z serii P. Pooglądaj to (identycznego tam nie ma, ale może coś Cię gdzieś naprowadzi):
Na moje oko będzie to jakiś baaaardzo stary roverek
A na moje oko to nie jest plakietka od konkretnego samochodu, tylko fragment jakiegoś produktu reklamowego: breloka, otwieracza do butelek, plakietki warsztatowej... Nie podałeś wymiarów, ale nie wygląda to na dużą rzecz. Design raczej z przelomu lat 70 i 80 A może to taka fikuśna klamra do paska?
jak dla mnie, to wygląda to trochę jak sprzączka od paska (tylko bez paska )
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 22:00 Re: Co to za znaczek?
Julo napisał/a:
Od jakiego Rovera jest ten znaczek?
Rover SD1 MK1 z lat 1976-79. Niestety klientom nie przypadl wowczas zbytnio do gustu i czesto byl wymieniany na "tradycyjny" - mozna go bylo zamowic w salonie i poprosic o wymiane
[ Dodano: Sob Lip 14, 2007 1:52 am ]
wogole to zachowam sie podle i zapytam, czy ktos nie chce zanabyc takowego znaczka gdyz mi zbywa chetnie przyjme w zamian czesaci do fiata 1215p z lat 1968-69 lub gotowke w kazdej ilosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum