Ano pogięło
Zacząłem tak przeginać, że sam się siebie zacząłem bać... Muszę kupić wolniejsze auto, bo w tym nie umiałem zwolnić. Ot - wariat drogowy się obudził we mnie...
Nie martw się - został w Klubie, w Warszawie Jest spora szansa, że go nadal będziesz widywał na Zlotach Z nowym opiekunem. Myslę, że dobrym - ma nie jeździć zimą, żeby nie rdzewial, mieszkać w garażu i być jeszcze szybszy
Nie gniewaj się...
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 10:25
Przemek_Docent napisał/a:
AndrewS napisał/a:
kurde (...) zadam wyjasnien
Ano pogięło
Zacząłem tak przeginać, że sam się siebie zacząłem bać... Muszę kupić wolniejsze auto, bo w tym nie umiałem zwolnić. Ot - wariat drogowy się obudził we mnie...
Nie martw się - został w Klubie, w Warszawie Jest spora szansa, że go nadal będziesz widywał na Zlotach Z nowym opiekunem. Myslę, że dobrym - ma nie jeździć zimą, żeby nie rdzewial, mieszkać w garażu i być jeszcze szybszy
Nie gniewaj się...
seicento sobie kup i zgos sie do mnie
zrobimy 200km i bedzie wolne
_________________ ET-14,665 FIAT SC 1.4 16V
ET-16,660 MG ZS 120
No patrząc na to jak Marcin opiekował się R420Di, którą teraz jeździ Tomi/Gonia to nie mam żadnych wątpliwości co do tego.
Raczej o amorkach, stabilizatorach od ZS'a, wymianie turbo "na zapas" itp.
ZTCW błotnik to robota Tomiego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum