Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam,
Przymierzam się znów do serwisu klimy, wraz z wymianą osuszacza (który wydaje mi się, że od dawna nie był wymieniany). Kłopot polega na tym, że gdzie nie zadzwonię, gdzie nie pojadę, to albo nie wiedzą co to osuszacz, albo mówią: "Panie olej tą wymianę, po co to Panu. Ja jeżdżę 10 lat i nie wymieniałem i też chłodzi ... zbędne koszty itp."
Teraz moje pytanie, czy możecie polecić zakład, specjalizujący się w serwisie/naprawach klimatyzacji w dolnośląskim/lubuskim, który solidnie dokona takiej wymiany ?
dzięki za pomoc
pozdrawiam
Damian
_________________ pozdrawiam Skiba
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 09, 2011 22:05, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 02, 2007 10:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Teraz moje pytanie, czy możecie polecić zakład, specjalizujący się w serwisie/naprawach klimatyzacji w dolnośląskim/lubuskim, który solidnie dokona takiej wymiany ?
Co prawda ani to lubuskie, ani dolnośląskie, ale polecam mojego magika w Lesznie.
Ul. Szybowników, zaraz na wjeździe od Głogowa.
Nie mam na niego teraz żadnych namiarów, ale jak to Cię interesuje, to daj znać - znajdę
Co prawda ani to lubuskie, ani dolnośląskie, ale polecam mojego magika w Lesznie.
Ul. Szybowników, zaraz na wjeździe od Głogowa.
Nie mam na niego teraz żadnych namiarów, ale jak to Cię interesuje, to daj znać - znajdę
Magik tzn. od wszystkiego .. czy zakład specjalizuje się w klimie ?
Klima, elektryka, elektronika, alarmy. Osuszacz też Ciwymieni, tylko się umów, żeby zdążył zamówić
Dziwi mnie tylko to, że nikt mi przy serwisie klimy nigdy nie proponował wymiany osuszacza. Zawsze ta sama gadka "Panie olej to ...", a jak dzwonię po zakładach, że chcę wymienić, to słyszę: "Ale po co, nie trzeba, osuszacz z 15 lat pociągnie. ..."
Dzięki za info o magiku z Leszna. Przedzwoniłem, i mam nadzieję niedługo się umówię na wizytę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum