Wysłany: Sob Sie 04, 2007 18:45 [R45] Owiewki szyb przednich
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam!
Poluję na plastikowe owiewki szyb przednich coby mi deszcz nie chlapał do środka tak jak teraz już przy szubie otwartej na 0,5 cm. Znalazłem na Allegro. Gość daje gwarancję, że pasują do R400 ale nie wie czy też do R45.
Czy R400 ma taki sam profil przedniej szyby jak R45??
_________________ Pozdrawiam
Drooid
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 28, 2010 23:05, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 18:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Długo to trwało (nie z mojej winy) ale w końcu otrzymałem owiewki i zamontowałem Pasują! Zaraz odbędą się testy w terenie.
Dodam, że przy 180 i pół otwartej szybie żadnego telepania. Przy zamkniętej tym bardziej zero drgań. Jestem na max zadowolony. Mogłyby być ździebko szersze.
[ Dodano: Sob Wrz 08, 2007 2:26 pm ]
No i po miesiącu użytkowania moje owiewki równie łatwo jak przy zakupie w dobry, wpędziły mnie w zły humor.
Puścił plaster mocowania z przodu, owiewka wysunęła się w czasie jazdy po uchyleniu szyby i najzwyczajniej w świecie wysiadła z mojego R
Myślicie, że utrata owiewki może być powodem reklamacji? Zwłaszcza, że odpadła w czasie jazdy a dwa samochody za mną zmieliły ją na surowiec wtórny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum