Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam wszytkich
Czy jest ktoś chętny do zakupu oleju TEXACO MTF 94, chcę kupić 20 litrów po 20 zł za litr (na 100% oryginalny), szukam osób z okolic wrocławia, dowiadywałem się w firmie RAYO Land Rover, tam chcą 28 za litr, do serwisu Hondy nawet nie dzwoniłem, ale gdzieś słyszałem, że kosztuje około 40 zł. Ja chciałbym 3 litry, więc zostaje 17 litrów, chyba że będzie więcej osób chętnych to mogę zalatwić więcej.
---------------------
ROVER 620 SDI
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Czw Lis 18, 2010 11:06, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 15, 2007 09:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Cze 15, 2007 12:17
Ja też chętnie wziąłbym 3 litry. Z okolic Wrocławia nie jestem, ale poprosiłbym najwyżej kogoś, żeby to od Ciebie odebrał a kaskę wpłaciłbym przelewem internetowym.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 139 Skąd: Brzeg Dolny/Wrocław
Wysłany: Pią Cze 15, 2007 13:52
Zamówione, powinno być we wtorek w przyszłym tygodniu. Zapraszam do odbioru we wrocławiu od pon-pt, lub na weekend w brzegu dolnym, a tak przy okazji jak przebiega wymiana, ja raczej nie posiadam wiedzy, oraz zdolności mechanicznych i się zastanawiam czy mam to zrobić sam, czy lepiej oddać do warsztatu???
Znaczy masz na myśli najblizszy wtorek?? Jeśli tak, to może przygotowałbyś za jakąś drobna opłatą paczkę z oleum dla mnie i Docenta i ktoś z Wrocka by ją zabrał na Zlot Odpadłby problem transportu A jeśli ekipa w innch okolic kraju też by mogła odebrac na Zlocie paczkę od Ciebie to pewnie by była szczęśliwa;) Hmmm problem tylko z opakowaniami ale moze coś wymyślę Co Ty na to??
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Kwi 2006 Posty: 41 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Cze 15, 2007 15:03
Jesli dobrze podliczylem to jescze zrodlo nie zostalo oproznione. Zapisuje sie na dwa litry; to sie ladnie zmiesci w PET-butelke. Ha, tylko znalezc okazje do W-wy. Przemku, gdybys organizowal transport - prosze o pamiec, dokladam sie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum