Witam. Tak wiec streszcze szybko temat. Mianowicie wyglada to tak. Jakis czas temu kupilem nowe glosniki na przod, rozkrecilem drzwi, wyczyscilem srodek, zamontowalem dystanse i jak to w Anglii bywa zaczal padac deszcz. Zebralem graty, schowalem sie do samochodu i ujrzalem ciekawa rzecz. Uszczelka od okna przecieka jakby w ogole jej tam nie bylo. Woda ciurkiem leje mi sie po calych drzwiach, kapie rowniez na caly glosnik. Doradzcie mi co moge teraz z tym zrobic, mam zamiar wytlumic drzwi, ale jest to raczej nie oplacalne przy takiej usterce. Nie mysle juz nawet o wstawieniu samych nowych glosnikow, bo nie kosztowaly one grosze. Czekam na jakies porady. Starajcie miec sie na uwadze to, ze jestem w Anglii. Pozdrawiam i dziekuje z gory za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 00:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hmmm wydaje mi się ,ze z tą uszczelka nic nie zrobisz. O ile pamiętam, to głośnik powinien być osłonięty od góry przed kapaniem wody na niego. Jeśli nie masz orginalnych osłon, to coś wykombinuj i osłoń głośnik, żeby na niego nie kapało z szyby. Tylko nie osłaniaj go zczelnie jakąś folią czasem, bo zamiast dźwieków, będziesz słyszał szelest tej folii Pozatym zakonserwuj wnętrze drzwi i sprawdź czy kanaliki odpływowe są całe. Później montuj te głośniki, wytłum drzwi matą i szerokiej drogi oraz głębokiego basu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum