Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam,
Zastanawiam się nad tym na ile skuteczny jest fabryczny alarm w tym samochodzie. Czy moze jednak warto zmienić na jakis inny czy jednak ten spełni swoje załozenie ?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 10, 2011 15:09, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 18:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Przepraszam, źle zapytałem, chodzi mi raczej o odcięcie zapłonu które jest fabrycznie zrobione, samochód za mykam uzbrajam alarm wkładam kluczyk do zamka drzwi otwieram, faktycznie alarm się rozbraja, ale kiedy włożę kluczyk do stacyjki i chcę odpalić to du...a , czy to może uniemożliwić złodziejowi odjechanie samochodem ? Czy to poprostu pic na wode
A więc jednak trzeba będzie zastosować własne patenty
Dzięki
[ Dodano: Czw Sie 23, 2007 8:35 pm ]
Jeszcze jedno pytanie, czy syrenka z własnym zasilaniem od innego alarmu będzie współpracowała z oryginalnym alarmem w moim autku ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum