Wysłany: Sro Sie 29, 2007 10:42 [R45] Maska z jakiego modelu?
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Prosze o informacje dotyczace maski a dokladnie z jakiego modelu Rovera ona pochodzi. Napewno ona nie pochodzi od Rover 45 jak to jest opisane na zdjeciu!. Problem moze prosty, ale dla mnie bardzo istotny. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 29, 2010 19:18, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 10:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie. Ta maska jest wizualnie inna niż w R400 lub R25 (w tych modelach ZTCP m.in. na masce przez środek jest "garb", a uszczelka jest przy kancie maski).
Nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie z drugiego posta.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Chyba większość roverków miały garb pośrodku maski, jedynie co znalazłem to 400 do '95 miała gładką, z tym że one miały chyba maskę łącznie z grillem.
Szczerze mówiąc mi to ni jak nie pasuje do rovera.
Zrób sobie przegląd po galerii modeli na str. klubowej.
p.s. bardziej przydatne było by zdjęcie z przodu maski.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum