Wysłany: Czw Sie 23, 2007 14:24 [R214 i 16v Silverstone]
Ma ktoś może doście gdzie można załatwić uszczelkę do szybedachu bo nigdzie nie mogę dostac a moją już że tak powiem : spaździeżała i jest juz zniszczona
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 14:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 14:28
korzystając mógłby mi jeszcze ktoś podpowiedziec czy moge jeszc ze wrócic do swojego 10W40 bo miałem go do momentu kiedy miałem dziesięćtysięcy prawie jedenaście ,Mechanik mi doradził ,że klekot ucichnie jak zaleje mineralne 15W40 a widze ze tu wszyscy siedzą i leją 10W40 czy ja moge teraz jeszcze wrócic do tego półsyntetyka jak tak to napiszcie mi co najlepiej lat do R ; )
korzystając mógłby mi jeszcze ktoś podpowiedziec czy moge jeszc ze wrócic do swojego 10W40 bo miałem go do momentu kiedy miałem dziesięćtysięcy prawie jedenaście ,Mechanik mi doradził ,że klekot ucichnie jak zaleje mineralne 15W40 a widze ze tu wszyscy siedzą i leją 10W40 czy ja moge teraz jeszcze wrócic do tego półsyntetyka jak tak to napiszcie mi co najlepiej lat do R ; )
Od tego to chyba masz drugi wątek i tam Ci już doradzono, co masz lać.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum